Facility management

A Szigma Hungary Zrt által kínált facility management a tökéletes megoldás akkor, amikor az Ön munkáját támogató eszközöknek és szolgáltatásoknak koordinálására, menedzselésére van szüksége.

A létesítménygazdálkodás, azaz a facility management szolgáltatás egy szervezeten belül a munkahely és a munkavégzés szükségleteihez kapcsolódó belső szolgáltatások iránti kereslet és kínálat menedzselése a szervezet stratégiájának figyelembe vételével.
A facility management a szervezeti irányítás más területein megszokott menedzsment eszközöket használja fel. Cégünk által nyújtott facility management feladata hogy optimális szinten biztosítsa az egész szervezet létesítménygazdálkodási szolgáltatások iránti szükségletének kielégítését.

A Szigma Hungary Zrt a napi általános üzemeltetési feladatok ellátása mellett elvégezzük az egyedi kérések által támasztott tevékenységeket is. A rendszeres és mindent átfogó ellenőrzéssel felmerülő hibák elhárításában munkatársaink rendkívül gyorsan és készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Facility Management szolgáltatásaink keretén cégünk vállalja az állagmegóvó és felújítási munkákat is.
Cégünk vállal Facility Management tanácsadást, műszaki ellenőrzést, költségcsökkentő átvizsgálást.

A Szigma Hungary Zrt által kínált munkák:
- üzemeltetés
- Karbantartás
- Vészhelyzet-elhárítás
- Állagmegóvás
- felújítás

Miért érdemes minket választania?
Rendkívüli tapasztalataink alapján látható, hogy Magyarországon a legnagyobb cégekkel és legnagyobb ingatlanokkal kapcsolatban is hosszú évek óta tartó tapasztalatokkal bírunk.
– Cégünk jól képzett, vállalkozókkal és munkatársakkal dolgozik
- Valóban teljes körű szolgáltatást kínálunk a létesítményüzemeltetésben
- Szakértelmünk, tapasztalatunk már évek óta a garancia ügyfeleink elégedettségére

Amennyiben az egyik legjobb hazai facility management céget keresi, akkor bízza ránk az ingatlanjainak létesítménygazdálkodását!